Travel Club Elite

UX
UX
Web Build
Web Build

BYRÅ

CSI Media

Travel Club Elite är en prisbelönt resebyrå. Med mer än 30 års ABTA-medlemskap och utmärkta oberoende recensioner kan kunder boka en rad semesterpaket och rese-expeditioner med förtroende och ekonomisk säkerhet. Exempel är resor inom vintersport, segling, golf, dykning, äventyr, kryssningar och lyxresor. Besök webbplatsen som CSI Media har utformat och utvecklat för Travel Club Elite här: travelclubelite.com

Brief

Travel Club Elite använde sig av CSI Media för att utveckla en helt ny webbplats som skulle uppdatera varumärket med en ren, fräsch design och tydliga Call-to-actions.

En responsiv webbplats för alla de senaste enheterna var ett obligatoriskt krav, samt att det var absolut nödvändigt att webbplatsen var optimerad för sökmotorer.

Slutligen begärde Travel Club Elite ett förfrågningssystem, där de kunde hantera kundförfrågningar och lämna offerter för semesterpaket.

Lösning och resultat

CSI Media arbetade med Travel Club Elite för att utveckla följande lösningar:

  • En ny webbplats med en fräsch och lyhörd design som följer de senaste SEO-standarderna
  • Ett Umbraco content management system som ger teamet möjlighet att enkelt hantera och uppdatera innehållet på deras hemsida
  • Ett förfrågningshanteringssystem som gör det möjligt för Travel Club Elite att hantera inkommande förfrågningar och ge offerter med ett centralt system
  • Ett anpassat system som drar genom semesterpaket från tredje part med pris och avgångsinformation. Dessutom kan teamet ändra priser och ange marginaler.

Partnerskapet har genererat positiva resultat, sedan sidan gick live har den nya Travel Club Elite-webbplatsen sett en 20 procent ökning av förfrågningskonverteringar.

Client Feedback

Lucy Weaver, Digital Media Co-ordinator på Travel Club Elite, är glad över webbplatsen:

“Det helt nya Umbraco content management-systemet har revolutionerat hur vi arbetar. Det gör det möjligt för oss att lägga till produkter snabbt och ge ett bredare utbud till våra användare från ett stort antal olika semestertyper och operatörer.

Det har varit ett sant nöje att arbeta med CSI Media. Stödet och tålamodet som vi fått har varit utmärkt – det har alltid varit vänliga samtal och någon redo att hjälpa till vid funderingar. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med CSI Media med ytterligare optimering av den nya sajten. “